Regisztráljon most! | Kiállítók listája | Új kiállítók | Szállás ajánlatok
A nagy csatlakozás
Áprilisban kivirágzik még az üzlet is Ázsia legnagyobb elektronikai kiállításán – a HKTDC tavaszi Hongkongi Elektronikai Vásárán. 2009-ben a vásáron 20 ország több mint 2100 kiállítója vett részt, akik nagyszerű üzleti lehetőségeket ajánlottak az érdeklődőknek.


Elsőrangú termékek
A vásár egyik legnépszerűbb része a Hírességek Csarnoka (Hall of Fame), ahol prémium kategóriájú márkás elektronikai termékek kerülnek bemutatásra. A 214 elit márka között 2009-ben a következők is ott voltak: COBY, DESAY, FOR YOU, GOODWAY, HAIER, Lenco, OTIC and TCL.

Új elemek
Tesztelés, ellenőrzés & tanusítás és Védelmi & Adattárolási megoldások az elektronikában először 2010-ben jelentkezik külön szekciókként a vásáron.

Ideális elrendezés
A kiállítás további tematikus szekciókat foglal magába, hogy ezáltal is megkönnyítse a tájékozódást a vásáron. Ezek közül a legnagyobbak:
  • Audio – vizuális termékek
  • Gépjármű elektronika & navigációs rendszerek
  • Háztartási gépek
  • Személyi elektronika
  • Digitális képfeldolgozás
  • Elekronikus játékok

Legyen jól informált
A kiállítás ideje alatt szervezett előadásokon tekintélyes iparági szakértők osztják meg az érdeklődőkkel a legfrissebb piaci információkat. További szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni üzleti partner keresés, networking koktél fogadás, amely felbecsülhetetlen lehetőséget teremt az üzletkötésre.

Hozzáadott érték
A kiállítás fantasztikus szinergiát ajánl, egy időben kerül megrendezésre még a HKTDC Nemzetközi ICT Expo 2010 és a HKTDC Hongkongi Nemzetközi Tavaszi Világítástechnikai Kiállítás 2010 is.

Lépjen most!
Regisztráljon 2010. március 22.-e előtt, hogy még időben megkapja ingyenes belépőjét.

Exkluzív utazási támogatások kereskedelmi látogatóknak
A HKTDC számos különböző ösztönző programot kínál a kiállítás látogatóinak, mely kedvezményes hotel és repülőjegy árakat foglal magában. További információért, kérjük, keresse fel a legközelebbi HKTDC irodát.

Speciális repülőjegy ajánlat
A Cathay Pacific Airways és testvér légitársasága, a Dragonair, kivételes repülőjegyárakat ajánl Önnek turista és business osztályon egyaránt. Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, kattintson a http://events.cathaypacific.com linkre és írja be a MICE062 kódot a kedvezményes jegyárakért

Sourcing On the Go - Tailor-made Exhibition Info On Your Mobile
Smartphone Info Site
A HKTDC Smartphone Info Site-tal Ön előregisztrálhat kiállításainkra, és megkaphatja ingyenes belépőjét bárhol, bármikor. Értesülhet a HKTDC kiállításairól, rendezvények időpontjáról, kiállítói listákról, illetve egyéb hasznos információkról, amelyek megkönnyíthetik hongkongi utazását.

Töltse le a HKTDC FAIRS -t
most!

Mobile Info Site
A HKTDC Mobile Info Site – on: hktdc.com/wap/en 30 kiállításunkról információkat már most is elérhet. Kérjük, látogasson el az oldalra és böngésszen, hogy megkaphassa ingyenes belépőjét.

hktdc.com Egyedi Sourcing szolgáltatás
Könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket a kiállítók listájának segítségével, melyen megtalálhatók a standok számai és a termékek képei is. Keresse ezt a barátságos jelet.

További információ
Balázs Beáta (36) 1 224 7766

RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department