Zaregistrujte se už nyní | Seznam vystavovatelů | Noví vystavovatelé | Výhodné nabídky hotelů
Skvělé kontakty
Duben je čas, kdy rozkvétá obchod na největším asijském veletrhu elektroniky. V roce 2009 se této akce zúčastnilo přes 2100 vystavovatelů z 20 zemí a regionů. Byly tam navázány spolehlivé kontakty otvírající nesmírné obchodní možnosti i vyjednány nové dohody.



Špičkové značky
Jednou z nejoblíbenějších částí veletrhu je Síň slávy, špičková sekce vyhrazená značkovému elektronickému zboží. Mezi 214 elitními značkami předvedenými v roce 2009 v této sekci byly např. COBY, DESAY, FOR YOU, GOODWAY, HAIER, Lenco, OTIC a TCL.

Nové prvky
V roce 2010 budou nově zřízeny Zóna testování, kontrola & certifikace a Ochrana & ukládání elektroniky, což zvýší pestrost nabídky neustále rostoucího elektronického průmyslu.

Ideální uspořádání
Na veletrhu jsou i jiné tématické zóny, kde najdete, co hledáte. Jsou to třeba:
  • Audiovizuální elektronika
  • Elektronika a navigační systémy do auta
  • Domácí spotřebiče
  • Osobní elektronika
  • Digitální zobrazování
  • Elektronické hry

Buďte informováni
Odborné semináře pořádané během veletrhu přinášejí cenné informace o posledním vývoji v elektronickém oboru. Dalšími službami jsou zprostředkovávání obchodních kontaktů nebo networkingové akce jako koktejly, které nabízejí cenné možnosti k předávání poznatků o aktuálních trendech a výrobcích v oboru.

Přidaná hodnota
Význam veletrhu vzrůstá díky pořádání souběžných akcí: HKTDC Mezinárodní výstavy informačních a komunikačních technologií a HKTDC Mezinárodního veletrhu osvětlení (jarní verze) 2010. Zde představíme zboží a služby v oboru informací, komunikační technologie a osvětlení.

Co je potřeba udělat
Zaregistrujte se do 22.března 2010 a obdržíte poštou zdarma vstupenku opravňující ke vstupu na veletrh.

Exkluzivní nabídky pro návštěvníky veletrhu
Pro návštěvníky veletrhu z řad odborné veřejnosti poskytuje HKTDC řadu výhodných programů, včetně nabídky luxusních hotelů zdarma nebo za sníženou cenu. K získání dalších informací prosím kontaktujte kancelář HKTDC ve Vašem regionu.

Vyhledejte informace o veletrzích a dodavatelích z Hongkongu pomocí Vašeho mobilního telefonu
Info stránka přes Váš mobilní telefon
S HKTDC informační stránkou pro mobilní telefony se teď můžete kdykoli a odkudkoli registrovat na veletrhy a získat vstup zdarma. Snadno získáte informace ohledně veletrhů HKTDC včetně programu doprovodných akcí, seznamu vystavovatelů a praktických rad ohledně orientace v Hongkongu.

Stáhněte si aplikace na následujících internetových adresách
 

Info stránka pro mobilní telefony
Informace o 30 veletrzích HKTDC jsou nyní k dispozici na Informační stránce HKTDC pro mobilní telefony - hktdc.com/wap/en. Můžete se zde zaregistrovat a zdarma obdržíte vstupenku na veletrh.

Služba vyhledávání obchodních partnerů hktdc.com
Obstarejte si během veletrhu seznam vystavovatelů na míru, s čísly stánků a fotografiemi produktů. Hledejte toto logo.

Dotazy
Ivona Táborská
Tel (420) 233 323 514
Fax (420) 222 812 283


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department